5x BLAUW

Bij BLAUW zijn we informeel. Bij BLAUW zijn we matchmakers. Bij BLAUW staan we altijd klaar voor de opdrachtgever en de werkzoekende. Bij BLAUW willen we het beste voor jou en bij BLAUW hopen we dat je altijd vertrekt met een glimlach en een goed gevoel. 

We willen zorgen dat jij je bij ons op je gemak voelt, dat je ons vertrouwt en dat je het leuk hebt bij ons. Daarom doen we alles wat we doen volgens de 5 beloftes van BLAUW.

Bij BLAUW.. 

  • …geldt: Afspraak = afspraak. Voor ons is het vanzelfsprekend, maar dat is zeker niet overal het geval. Als wij iets met je afspreken, komen we die belofte altijd na.

  • …zetten we een stapje extra. Voor jou doen we alles en zetten we altijd een stap extra. We doen er alles aan om jou te helpen aan een nieuwe, leuke baan in de techniek. Als we je daarvoor moeten brengen naar de opdrachtgever voor het sollicitatiegesprek, dan doen we dat.
  • …hebben we een no nonsense mentaliteit. Bij ons ben je wie je bent en zijn wij ook wie we zijn. We doen ons niet beter voor dan we zijn en zorgen ervoor dat jij je op je gemak voelt, zowel bij ons als bij de opdrachtgever.
  • …hebben we humor (tenminste, dat vinden wij). Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd, ook op kantoor en met klanten of opdrachtgevers wordt er gelachen.
  • …zijn we altijd eerlijk. Wij zullen altijd eerlijk tegen je zijn. We zullen het altijd tegen je zeggen als je kiest voor een opdracht waarvan wij weten dat je er niet gelukkig wordt. 

We doen of zeggen alles met een van deze redenen. Zo zorgen we ervoor dat we het beste resultaat behalen voor jou. Want BLAUW is er voor jou.