Werving en selectie

Je wilt graag nieuwe medewerkers aannemen, maar je weet nog niet waar je deze kunt vinden. Wat je dan het beste kunt doen? Werving en selectie uitbesteden! Wij van BLAUW doen dan als werving en selectiebureau het voor werk, het enige wat jij nog hoeft te doen is het sollicitatiegesprek voeren en de medewerker een nieuwe baan aan te bieden. 

Hoe werkt werving en selectie?

Als je werving en selectie uitbesteedt bij BLAUW, nemen we de zoektocht naar een medewerker voor je uit handen. Dit doen we door eerst met jou om tafel te gaan zitten. We vragen je het hemd van het lijf. Wie ben jij, hoe ziet het bedrijf er uit, wat voor medewerker zoek je en met welk probleem worstel je? We willen jou en het bedrijf goed leren kennen, zodat we echt weten waar we je mee kunnen helpen. 

Als we goed weten wie je bent en waar je naar op zoek bent kunnen we voor je aan de slag. We gaan op zoek naar de perfecte match voor jouw openstaande vacature. Dit doen we door de vacature op onze eigen website en andere vacatureplatforms te plaatsen en op zoek te gaan binnen onze netwerken. Zo creëren we het grootste bereik voor jouw vacature.  

Zodra we geschikte kandidaten hebben, voeren wij het eerste gesprek met ze. Zo kunnen we goed peilen of deze persoon de juiste match is. Als wij overtuigd zijn dat we de beste kandidaat hebben gevonden, dan zetten we de persoon door naar jou en kun jij bepalen of je net zo enthousiast bent over de kandidaat als wij. Is het de goede match? Dan kun je de kandidaat zelf in dienst nemen. Toch niet helemaal waar je naar op zoek bent? Dan zoeken we graag nog even verder voor je. 

Het voordeel van werving en selectie

Het grootste voordeel van het uitbesteden van werving en selectie is het feit dat je niet meer zelf op zoek hoeft naar de juiste medewerker. Je krijgt van ons kandidaten aangeleverd die binnen de functie en het bedrijf passen. Je voert alleen het sollicitatiegesprek en neemt de kandidaat in dienst. Het scheelt dus enorm veel tijd en moeite. Je hoeft geen sollicitatiebrieven te lezen, CV’s door te spitten en je hoeft je geen zorgen te maken over dat je niemand kunt vinden. Dat nemen wij voor je uit handen.  

Voor de werknemer

Ben je op zoek naar een nieuwe baan of toe aan de volgende stap in je carrière, maar heb je geen zin, tijd of gelegenheid om actief op zoek te gaan naar een vacature die bij jou past? Ook dan helpen we je bij BLAUW graag. Meld je aan als kandidaat bij BLAUW en wij regelen de rest. 

Wil je meer weten over hoe je werving en selectie kunt uitbesteden of ben je op zoek naar de volgende stap in je carrière? Neem dan contact met ons op. We vertellen je graag meer tijdens een potje darten of een kop koffie.