ZZP’ers via BLAUW Techniek 

Blauw werkt ook samen met zelfstandige, technische professionals die direct inzetbaar zijn en een kei zijn in hun vakgebied. Wil je graag ZZP’ers inhuren via BLAUW? Dat kan!

Wat is een ZZP’er

Een ZZP’er is letterlijk een zelfstandige zonder personeel. Zoals de benaming al zegt werkt iemand als zelfstandige. Hij of zij laat zich inhuren door werkgevers voor een tijdelijke periode of gedurende een project. ZZP’ers zijn vaak echte experts in hun vakgebied en hebben veel ervaring opgedaan bij diverse bedrijven. Ze passen zich gemakkelijk aan, aan de werkomgeving en hoeven vaak niet ingewerkt te worden voor een opdracht.  

Waarom jij als ZZP’er kiest voor BLAUW

Als ZZP’er kun jij bij BLAUW terecht voor jouw volgende uitdaging. BLAUW beschikt over een groot netwerk van technische bedrijven waardoor jij als ZZP’er je niet bezig hoeft te houden met acquisitie maar juist kan doen wat je leuk vindt en waar je goed in bent, namelijk je werk. We bemiddelen, houden contact met jou en de klant tijdens jouw project en betalen je factuur altijd binnen 14 dagen. Daarom BLAUW dus.

Meer weten of ben jij op zoek naar een nieuwe, tijdelijke uitdaging in de Techniek? 

Het voordeel van het werken met ZZP’ers voor jou als werkgever

ZZP’ers zijn professionals die graag hun visitekaartje achterlaten na het beëindigen van hun opdracht. Je weet immers nooit of je weer eens terugkeert als er tijdelijke inzet nodig is. Daarbij zijn het bijna altijd professionals die al jaren werkervaring hebben opgedaan in de technische sector en veel kennis en kunde hebben vergaard bij diverse organisaties. Snel inzetbaar, met veel vakkennis en uiterst betrouwbaar. Een ZZP’er is iemand die je nauwelijks hoeft in te werken en die zo aan de slag kan.