Opdrachtgevers

Wat BLAUW doet voor jou.

Op zoek naar technisch personeel?

Bij BLAUW helpen we je graag met het vinden van personeel in de techniek. We zijn specialist in het recruiteren van de allerbeste kandidaten in de technische sector. We voorzien jouw organisatie van technisch personeel op iedere gewenste manier. Of je nu op zoek bent naar tijdelijk personeel, vaste krachten of liever personeel hebt dat werkt op projectbasis, bij BLAUW hebben we een oplossing voor ieder vraagstuk. 

Marc en Richie, onze accountmanagers hebben jarenlange ervaring en weten precies hoe en waar ze de beste kandidaten kunnen vinden. 

Personeel via BLAUW

We nemen het vraagstuk “hoe kom ik aan technisch personeel” helemaal voor je uit handen. Dit doen we door bij je langs te komen en goed te luisteren naar wat jouw wensen als werkgever zijn en de sfeer te proeven op de werkplek. Dan weten we precies wat jouw bedrijf nodig heeft en wat voor type persoon er bij jullie past. 

Als we weten wat voor persoon er bij jullie past en wat hij of zij moet kunnen, gaan we voor je aan de slag. We gaan binnen ons netwerk op zoek naar de juiste match, delen jouw vacature via verschillende kanalen en creëren zichtbaarheid voor jouw vacature.

Zodra we de juiste persoon hebben gevonden, is het voor jou tijd om kennis te maken met de kandidaat. Is het een match? Gefeliciteerd met jouw nieuwe teamlid. Toch niet precies wat je zoekt? Even goede vrienden, dan gaan we nog verder voor je aan de slag.

Wat wij aanbieden


Tijdelijk of vast personeel, wij helpen je graag verder. 

Contact Formulier