Over BLAUW Techniek

Wij zijn BLAUW.

Wij zijn BLAUW Techniek

Ons doel is om technische bedrijven te voorzien van de beste technische kandidaten, voor tijdelijke, technische vacatures maar ook voor vaste banen. Dit doen we geheel op eigen wijze. Bij BLAUW lopen we niet in pak, gaat de hond gewoon mee naar kantoor en verwachten we dat je 180 punten haalt bij darten. 

Maar dat is niet alles. We willen jou goed leren kennen. We willen weten wie je bent en waar je gelukkig van wordt, zodat we op zoek kunnen naar een baan die echt bij je past. Tijdens een gesprek bij ons op kantoor, van ongeveer een uur vragen we je het hemd van het lijf. Wees niet bang, het zijn geen moeilijke vragen en als je niet naar ons toe kunt komen spreken we af op een locatie waar het jou uit komt.

De perfecte match tussen kandidaat en opdrachtgever

We doen er dus alles aan om de jou te koppelen aan een baan en bedrijf dat echt bij je past. Hiervoor willen we niet alleen jou leren kennen, maar ook de opdrachtgever. Dit doen we tijdens een kennismaking bij de opdrachtgever. Zie het als voorproeven. We luisteren naar de wensen van het bedrijf en proeven de sfeer alvast voor. Dan weten we precies wat de opdrachtgever wil en wat voor persoon er bij past.

Zo kunnen we de perfecte match tussen jou en de opdrachtgever maken. En als we denken dat je niet bij een opdrachtgever past, dan zeggen we dat natuurlijk ook.

Als we de perfecte match hebben gevonden, ben jij de eerste die we bellen. Ben je net zo enthousiast als wij? Dan regelen we een gesprek voor je. Daar houdt het nog niet op. We helpen je met de voorbereidingen voor het gesprek en zorgen ervoor dat je jezelf goed kunt presenteren bij jouw toekomstige werkgever. 

Wij zijn BLAUW


BLAUW Techniek is onderdeel van BLAUW Consultancy, een detacheerder en arbeidsbemiddelingsbureau in de Randstad. BLAUW Consultancy en BLAUW Techniek hebben beiden het doel om de beste kandidaten op de juiste werkplekken te krijgen. BLAUW Techniek richt zich hierbij specifiek op de technische sector en technische vacatures in de Randstad en omgeving. Dit zijn de mensen achter BLAUW.

 • Sylvia van Kooten
  Sylvia van Kooten Eigenaresse

  Sylvia is graag op kantoor met de hond Topaz en spreekt daar het allerliefste gewoon heel veel kandidaten.

 • Marco van Kooten
  Marco van Kooten Eigenaar

  Marco zit graag aan tafel met de klant en is vooral buiten de deur te vinden bij technische bedrijven.

 • Marc de Goeij
  • Whatsapp
  Marc de Goeij Accountmanager

  Marc doet alles voor de kandidaten: “Geen tijd voor een intake op kantoor? Geen probleem, ik kom richting jou!”

 • Richie Basoski
  • Whatsapp
  Richie Basoski Accountmanager

  Richie leert graag zowel de organisatie van de klant als de kandidaat goed kennen om zo de ideale match te kunnen maken.

Onze keurmerken


NEN4400-1

Korte omschrijving: NEN 4400-1 bevat eisen voor het toetsen en beoordelen van in Nederland gevestigde ondernemingen die arbeidskrachten beschikbaar stellen, en van (onder)aannemers om vast te stellen dat deze zó zijn ingericht dat daaruit voortvloeit dat aan verplichtingen uit arbeid wordt voldaan.

Lees verder

Stichting Normering Arbeid

Het SNA-keurmerk is het keurmerk voor de uitzendsector en aannemers van werk en is ontwikkeld om de risico’s van inleners van arbeid en opdrachtgevers van werk te beperken.

Lees verder

VCA

Met een diploma Veiligheid voor Operationeel Leidinggevenden VCA (VOL-VCA) wordt laten zien dat Blauw Techniek basiskennis heeft over veiligheid, gezondheid en milieu en dat deze kennis toegepast wordt in het belang van Blauw Techniek en de mensen aan wie leiding wordt gegeven.

Lees verder

VCU

VCU staat voor Veiligheid en Gezondheid (VG) Checklist Uitzendkrachten. Met een VCU-certificaat laat Blauw Techniek zien dat deze uitzendorganisatie veilig en gezond werken belangrijk vindt.

Lees verder