Jouw nieuwe baan via BLAUW Techniek

Ben je op zoek naar een nieuwe baan in de techniek? Bij BLAUW hebben we talloze vacatures en weten we precies hoe we jou aan de leukste baan kunnen koppelen die echt bij je past. Richie, onze accountmanager legt uit hoe hij te werk gaat en er voor zorgt dat jij met veel plezier kunt beginnen aan een nieuwe baan. 

“Leg uit, Richie! Hoe meld ik mij aan bij BLAUW?” 

“Via Whatsapp, via onze website of met een belletje direct naar mij. Je geeft dan aan wie je bent en waar je naar op zoek bent. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je een specifieke vacature op onze website hebt zien staan, die jou erg leuk lijkt. Dat mag je mij natuurlijk ook altijd vertellen.” 

“Nadat je je hebt aangemeld bij mij, bel ik je zo snel mogelijk op om een afspraak in te plannen. Deze kennismaking plannen we in op een moment dat het jou uitkomt natuurlijk. Als dat op vrijdagmiddag is, heb je geluk. Dan kun je daarna aanhaken bij de vrij-mi-bo bij ons op kantoor. Komt dat voor jou niet zo goed uit? Geen probleem, op andere dagen kan ik natuurlijk ook. Als een locatie bij jou in de buurt handiger is dan bij ons op kantoor, dan kom ik naar jou toe!”

“En wat doe je dan tijdens de kennismaking?” 

“Tijdens de kennismaking gaan we uitgebreid met elkaar in gesprek. Ik wil je graag goed leren kennen, zodat ik precies weet wie je bent en waar je naar op zoek bent in een nieuwe baan. Alleen door je echt te leren kennen kan ik je koppelen aan de perfecte baan. 

Daarom duurt de kennismaking bij ons niet een kwartiertje. Je zit bij ons gemakkelijk een uur aan tafel. En wees niet bang hoor, het is geen kruisverhoor. Het wordt een leuk gesprek waar jij natuurlijk ook vragen aan mij mag stellen.” 

“Welke vraag stel je nou echt altijd tijdens een kennismaking?”

“Ik wil graag echt weten wie mensen zijn, dus uit ervaring heb ik geleerd dat de vraag “wat doe je in het weekend” altijd goed werkt. Dan vertelt de kandidaat ineens dat ‘ie voetbalt op zaterdagmiddag en komen we er achter dat we volgende week tegen elkaar moeten spelen. Dat geeft het gesprek een leuke twist. Je leert iemand met die vraag net iets persoonlijker kennen.”

sollicitatiegesprek bij blauw techniek

“En wat gebeurt er verder?”

“Na ons gesprek duik ik gelijk in onze database. Ik ga op zoek naar een vacature in onze database die precies aansluit op jouw wensen en persoonlijkheid. Als ik iets heb gevonden bel ik je direct. Als jij net zo enthousiast bent als ik, ga ik aan de slag om een gesprek te regelen bij de opdrachtgever en voor je het weet, begin je aan jouw eerste week bij jouw nieuwe werkgever. “

Aanbevolen berichten