BLAUW Techniek is er altijd voor de kandidaat

Waarom kies jij, als werkzoekende, voor het solliciteren via BLAUW? Het is best simpel: BLAUW is er voor jou. Bij de zoektocht naar de baan, tijdens de contractonderhandeling en gedurende de opdracht staan wij voor je klaar. 

Het kennismakingsgesprek

Nadat je je aanmeldt bij BLAUW, nodigen we je uit voor een kennismakingsgesprek van ongeveer een uurtje. In dat uur vragen we je het hemd van het lijf. We willen alles over je weten, maar je mag ons natuurlijk ook alles vragen. 

We willen weten wie je bent, wat je doet en waar je gelukkig van wordt. Maar we willen nog meer dan dat weten. We willen ook weten wie je bent na je werk. Waarom we dit doen? We willen je goed leren kennen, zodat we goed kunnen inschatten welke baan en werkgever bij je past. Zowel bij jou als persoon als bij jouw kwalificaties. 

Door één uur van jouw tijd te investeren in een gesprek met ons, ga je niet met 1 vacature naar huis, maar wellicht wel met 10. Als je bij ons je gegevens achter laat, solliciteer je niet bij 1 bedrijf, je solliciteert bij onze hele database. Doordat we de tijd nemen om je te leren kennen, weten we precies wat voor organisatie en vacature er bij jou past. We laten je alle vacatures zien die bij je passen en als jij aangeeft dat je er eentje interessant vindt, regelen we een gesprek voor je. We bellen de opdrachtgever en doen een goed woordje voor je. We leggen haarfijn uit waarom jij dé perfecte medewerker bent voor deze functie. 

Van sollicitatie tot salarisonderhandeling

Voorafgaande nemen we het hele gesprek met je door en geven we je wat tips voor jouw sollicitatie. Als we er van overtuigd zijn dat een bedrijf niet zo goed bij je past, laten we je dat ook weten. Zo ga je niet naar nutteloze gesprekken en dat scheelt tijd. 

Omdat wij niet alleen jou goed kennen, maar we ook onze opdrachtgevers goed kennen, kunnen we jou goed adviseren welk bedrijf er bij je past. Doordat wij in gesprek gaan met de opdrachtgevers, hebben we goed inzicht in bijvoorbeeld de doorgroeimogelijkheden en opleidingsmogelijkheden. 

Zijn jij en de opdrachtgever een match made in heaven? Dan komt nu, normaalgesproken, het spannendste van allemaal: de salarisonderhandeling. 

Gelukkig hoef je niet bang te zijn. We’ve got you covered. Tijdens die lange kennismaking hebben we je namelijk allang gevraagd wat je wilt verdienen en dat hebben we ook al besproken met de opdrachtgever. Daarom is de hele salarisonderhandeling niet zo moeilijk meer. Je hoeft eigenlijk alleen nog maar te tekenen. 

We houden een oogje in ‘t zeil 

Begonnen bij jouw nieuwe opdrachtgever! Congrats! Maar, je bent nog niet helemaal van ons af. We blijven altijd een oogje in ‘t zeil houden. We willen namelijk zeker weten dat het goed met je gaat bij jouw nieuwe opdracht. We hebben regelmatig contact en bespreken dan hoe het met je gaat en of je nieuwe opdracht nog bevalt. Heb jij vragen voor ons? Dan kan je die ook gerust blijven stellen. Mocht het zo zijn dat je het niet (meer) naar jouw zin hebt bij de opdrachtgever, mag je dit gewoon tegen ons zeggen. We gaan in dat geval graag samen met jou op zoek naar een oplossing of andere opdracht. 

Benieuwd geworden?

Aanbevolen berichten