Heb jij oog voor techniektalent? Verdien dan direct €500,-

Heb jij een familielid, klasgenoot, sportmaatje of overbuurman die op zoek is naar een nieuwe baan in de techniek? Draag diegene dan aan bij BLAUW! Je helpt hem of haar niet alleen aan een nieuwe, leuke baan in de techniek, maar jij verdient tegelijkertijd €500,-. Lekker toch? Ga dus snel na of er techniektalent in jouw vrienden- en kennissenkring aanwezig is. Hier moet je op letten tijdens het scouten:

1. Passie voor techniek

Bij BLAUW zijn we altijd op zoek naar de allerbeste kandidaten binnen de technische sector. Dat doen we voor bedrijven in het hele land. Of het nu gaat om een monteur, werkvoorbereider, calculator of engineer; voor vrijwel elk beroep binnen de technische sector zijn we op zoek naar technische toppers. Dat betekent ook dat jouw beoogde kandidaat voor talloze vacatures bij BLAUW terecht kan. Wat de kandidaat daarom vooral moet meebrengen is een passie voor techniek. Waar die passie precies ligt? Daar hoef jij je niet druk over te maken. Tijdens het kennismakingsgesprek op ons kantoor ontdekken we waar de kandidaat in uitblinkt of juist nog beter wil worden. Zo weten we zeker dat we de perfecte match kunnen maken tussen de kandidaat en de opdrachtgever.

2. Nieuwe uitdaging

Techniektalent bevindt zich overal. Houd je oren en ogen daarom goed open. Misschien ken je iemand die momenteel nog een technische studie volgt en niet goed weet waar hij of zij straks aan de bak wil wanneer het diploma binnen is. Of je hoort op een verjaardag een buurman voor de zoveelste keer klagen over zijn saaie baan. Grote kans dat diegene ongemerkt klaar is voor een nieuwe uitdaging. Bij BLAUW maken we graag kennis, duiken we in onze database en vinden we een vacature die precies aansluit op de wensen van deze persoon. Bijkomend voordeel: jij bent het volgende verjaardagfeest verlost van die chagrijnige buurman.

3. Onbekend met BLAUW

Bij BLAUW hebben we een groot netwerk van werkgevers én werknemers. Grote kans dus dat wij hetzelfde talent op het oog hebben als jij. Als er tóch iemand aan onze aandacht weet te ontsnappen, hebben we jouw hulp nodig. Je mag iedereen aandragen die geïnteresseerd is in een baan in de technische sector, zolang deze persoon niet je partner is en nog onbekend is bij BLAUW. Ook moet de persoon eerst zelf op de hoogte zijn dat jij hem of haar aanbrengt. Zo weten we dat de kandidaat écht gemotiveerd is om via BLAUW aan de slag te gaan en schrikt die chagrijnige buurman niet van ons belletje.


Heb jij al iemand met een passie voor techniek op het oog? Klik hier en geef je eigen adres- en contactgegevens door en de gegevens van de kandidaat die je wilt aanbrengen. Als jouw kandidaat de proeftijd succesvol heeft doorlopen, ontvang je de aanbrengbonus van €500,- bruto.

Aanbevolen berichten
cv schrijvenAan het werken in de techniek