Waarom aan de slag gaan voor Blauw Techniek?

Bij Blauw Techniek voorzien wij technische bedrijven van de beste kandidaten voor technische functies. Dit voor zowel tijdelijke vacatures als voor vaste banen. We vinden het belangrijk dat jij een baan vindt die echt bij jou past. Dit doen wij op geheel eigen manier. We komen niet in pak, de hond gaat mee naar kantoor en we zien jou graag 180 scoren met darts. Wil jij weten waarom het werken voor Blauw Techniek nog meer een goed idee is? Lees dan vooral verder!

 

Voordelen van werken voor Blauw techniek

Wij van Blauw Techniek zijn matchmakers, informeel en we staan altijd klaar voor de opdrachtgevers en de werkzoekende. We doen onze uiterste best voor jou en doen er alles aan om jou te zien vertrekken met een goed gevoel én een glimlach. Het is voor ons belangrijk dat jij je op je gemak voelt, ons vertrouwt en het leuk hebt.

Maar dat is niet alles. We leren je graag zo goed mogelijk kennen. We willen weten waar jij blij van wordt, wie je bent en wat bij je past. Tijdens de kennismaking, bij ons op kantoor, komen al deze vragen aanbod. Wees niet bang! Het zullen geen ingewikkelde vragen zijn. We willen jou gewoon graag beter leren kennen om de beste match mogelijk te maken. Lukt het niet om naar ons kantoor te komen? Dan komen we graag jouw kant op! Tot slot kom jij niet alleen voor de kennismaking bij ons, maar we begeleiden jou helemaal tot je daadwerkelijk een contract getekend hebt. We helpen je niet alleen met het voorbereiden van je gesprek, maar ook met je CV of bij andere vragen die je hebt.

 

De voorwaarden van Blauw Techniek

Afspraak = Afspraak. Maken wij een afspraak met jou? Dan komen we die altijd na.

We zetten een extra stapje voor jou. We doen er alles aan om jou te helpen aan een nieuwe, leuke baan in de Techniek. Moeten we jou brengen naar de opdrachtgever voor een sollicitatie? Dan doen we dat!

No nonsens mentaliteit. Je bent wie je bent en wij zijn ook wie we zijn. We doen ons niet beter voor en zorgen ervoor dat jij je op je gemakt voelt. Niet alleen bij ons, maar ook bij de opdrachtgever.

Humor. Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd.

Altijd eerlijk zijn. We zullen altijd eerlijk zijn. Kies je voor een opdracht waarvan wij weten dat het geen match is, zullen wij dit eerlijk zeggen.

Al deze beloften zijn met een reden; namelijk om het beste resultaat te behalen voor jou. Want Blauw is er voor jou!

 

Aan de slag gaan binnen de Techniek?

Ben je net zo enthousiast als wij? Wacht dan niet langer en solliciteer of neem contact met ons op! Dan maken wij zo snel mogelijk tijd voor een kennismakingsgesprek.

Recent Posts
vacatures techniek